Over

 


Disney 2009

 

Magic Castle

We zijn 3 dagen naar Disneyland Parijs geweest. Weg van alle daagse dingen en onderdompelen in het Magic Kingdom...
Photobucket Photobucket

Op de eerste avond hadden we geluk. Vanuit de reisorganisatie was er een avondopening voor 750 mensen van Walt Disney Studio Park. Dat betekent heel rustig, geen rijden en overal lekker op je dooie gemak rondkijken.

Dus we hebben alle rides in 2 uur gedaan. Zo groot is het toch niet... En lekker nog wat foto's gemaakt. Mickey weest ons de weg. Bij Cars Race Rally was er ruim baan voor snelheid... Crush 's Coaster is wat ons betreft het zwaarst en Stitch Live! echt prachtig gemaakt!

 Photobucket

Aan het einde van de avond zag ik vanaf mijn 'IJstroon van Narnia' dat het goed was en hebben de Animanics ons vanuit hun toren uitgezwaaid...

Photobucket 

Op alle dagen zijn hebben we Buzz Lightyear Laser Blast gespeeld .. De Fastpass was daar echt noodzakelijk...

Photobucket
Ik was erg onder de indruk Crush 's Coaster, maar een tweede ritje zag ik toch niet zitten met 90 minuten wachtijd... Het was wel gaaf en is zeker niet te onderschatten...

Photobucket Photobucket

Op de laatste dag zijn we nog even terug geweest om te genieten van wat schows . Natuurlijk niet zonder wat foto's te maken van Cars...  Bij Art of Disney Animation werd het verhaal van Animatie verteld. Erg leuk!

Als laatste show nog even naar Moteurs ... Action! Een leuke stuntshow met excelente foto mogelijkheden ;) En Herbie kwam ook nog even langs..

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Tenslotte nog even bij 'Chef Remy' binnengekeken. Helaas een buffetrestaurant...

Photobucket

En tenslotte: 'That's a Wrap'
Photobucket

Het was wonderbaarlijk om de snelweg op te rijden en echt weg te zijn geweest in het Magical Kingdom.... Alles eromheen heb je niet door.